Myynnissä nyt

As Oy Hyvinkään Kvartsiitti

Osoite: Kauppalankatu 37, Hyvinkää

Arkkitehdin suunnittelema hyvällä pohjaratkaisulla varustettu, skandinaavisella sisustuksella ja hienolla sijainnilla keskustan välittömässä läheisyydessä.

Asuntojen moderni avokeittiö yhdistyy  saumattomasti valoisaan oleskelutilaan. Ikkunoista avautuva suuri lasitettu parveke kutsuu viihtymään – ja tuo kuin yhden huoneen lisää.  Laadukkaat materiaalivalinnat viimeistelevät rauhallisen ja lämminhenkisen tunnelman.

Kohde valmistuu kesällä 2019.

Hyvinkään Kvartsiitissa on oma tontti. Asunnoissa vesikiertoinen  lattialämmitys maalämmöllä (kylpyhuoneissa lattialämmitys sähköllä), iso lasitettu parveke ja varasto sisältyvät huoneiston hintaan.

As Oy Hyvinkään Kvartsiitti rakentuu perinteikkäälle asuinalueelle Hyvinkään keskustan tuntumaan. Keskustaan sekä kouluihin ja päiväkotiin on turvallinen kävelymatka. Tässä upeassa rakennuksessa on suomalaisena käsityönä toteutettu täystiilirakenne. Täystiilirakenteessa on kaksinkertainen tiilimuuraus ja välissä eristeenä kosteusturvallinen Kingspan Kooltherm eristelevy. Kaikki väliseinät ja välipohjat ovat myös kivirakenteisia, Kvartsiitti on aito kivitalo.

Kestävillä materiaaleilla rakennetuilla taloilla on pitkä elinkaari,  mikä on myös ympäristölle ystävällisin vaihtoehto. Laadukkaasti  rakennettu kivitalo säilyy helposti sukupolvilta toiselle, jopa yli 100  vuotta.

Yhtiössä on yhteensä 11 huoneistoa sekä 5 autokatospaikkaa.

Myynti

040 3551 771
myynti@muurausliike.fi 

Asunnot

1h 30,0m2 1 kpl
2h 45,5-51,0m2 5 kpl
3h 59,0 – 66,5m2 3 kpl
4h 85,0m2 2 kpl

Myytävät autokatospaikat: 5 kpl

Myytävä irtainvarasto (5,5 m2): 1 kpl

Olen kiinnostunut kohteesta

Kuvagalleria

Pohjapiirustukset