Yrityksemme

Muurausliike Sami Vanne Oy

Vuosi 2017 lukuina

Liikevaihto

Työntekijöitä

Työkohteita

Muurattuja neliöitä

Perheyritys jo toisessa polvessa

Rakennusalan muuraustöihin erikoistunut Muurausliike Sami Vanne Oy on perustettu Hausjärvellä vuonna 1993. Perheyritys toimii toisessa polvessa ja on kasvanut vuosien varrella alansa suurimmiksi toimijoiksi Suomessa. Vuonna 2017 liikevaihto oli n. 14,3 miljoonaa euroa. Työllistämme tällä hetkellä 117 suomalaista muurausalan ammattilaista, jonka lisäksi yrityksessä työskentelee neljä työnjohdosta ja taloushallinnosta vastaavaa henkilöä.

Kokonaisurakointia koko Suomessa

Erikoisosaamistamme ovat julkisivu- ja väliseinämuuraus sekä villoitustyöt suurissa ja vaativissakin kohteissa. Muurausurakkamme painottuvat kattavaan kokonaisurakointiin – asiakkaamme vaihtelevat asunto-osakeyhtiöiden ja suurien toimitilojen muuraustöistä julkisten hankkeiden urakoihin. Kohteet ovat pääasiassa uudisrakennuksia. Kohteita urakoidaan pääasiassa kokonaisurakkana, jolloin urakkaan sisältyy tarvittavat materiaalit. Yrityksen päätoteuttajia ovat maan suurimmat rakentajat kuten YIT Rakennus Oy, Hartela Oy, SRV Rakennus Oy, Skanska Talonrakennus Oy, Lemminkäinen Oy, Lujatalo Oy, Peab Oy sekä NCC Rakennus Oy

Laatutietoisuus

Muurausliike Sami Vanne Oy on osaltaan kehittämässä oman alansa kotimaista osaamista ja ammattitaitoa. Yritys kouluttaa määrätietoisesti omia työntekijöitään vaativan erikoisalansa ammattilaisiksi. Omasta koulutuksesta johtuen yrityksen henkilöstön vaihtuvuus on vähäistä. Muurausliike Sami Vanne Oy haluaa osaltaan kehittää rakennusalan laadukkuutta ja luotettavuutta, siitä osoituksena Rakentamisen laadun, RT Rakennusteollisuuden ja Luotettava kumppani -ohjelmien jäsenyydet. Muurausliike Sami Vanne Oy:lle on myönnetty jo vuosia korkein AAA -Luottoluokitus sekä Kauppalehden Menestyjät-sertifikaatti.

Kanta-Hämeen Vuoden yrittäjä 2017

Hämeen Yrittäjät palkitsivat tuloksellisesta yritystoiminnasta Muurausliike Sami Vanne Oy:n yrittäjät ja osakkaat Sami Vanne, Toni Vanne ja Jesse Vanne Kanta-Hämeen vuoden 2017 yrittäjänä.

“Muurausliike Sami Vanne Oy edustaa suomalaista perinnekäsityötä parhaimmillaan. Tiiliseinä muurataan aina käsin, siihen ei kone pysty. Käsityöläisyys ja itse koulutetut työntekijät ovat tärkeitä arvoja reilun sadan työntekijän yritykselle…Rakennusalalla työntekijät usein tulevat ja menevät, mutta Muurausliikkeen työntekijöistä osa on ollut mukana yrityksen perustamisesta alkaen. Oma koulutus sitouttaa.”

Lue koko juttu »

 

Kanta-Hämeen Vahvin 2013

Muurausliike Sami Vanne Oy Suomen Asiakastiedon toimesta Kanta-Hämeen vahvimmaksi yritykseksi vuonna 2013. “Asiakastiedon analyysin mukaan Muurausliike Sami Vanne Oy on vakaalla kasvu-uralla ja ottanut tuoreimmalla raportoidulla tilikaudellaan reilun loikan nykyiselle 11 miljoonan euron liikevaihtotasolle. Toiminta on koko ajan ollut tasaisen kannattavaa ja kasvu on luotu tulorahoituksella tasetta viime vuosina edelleen vahvistaen. Muurausliike Sami Vanne Oy:llä on ollut Suomen Asiakastieto Oy:n paras AAA-luokitus jo vuosia.”

Vuoden yrittäjä Vuonna 2004 Muurausliike Sami Vanne Oy ja yrittäjä Sami Vanne valittiin vuoden yrittäjänä kotipaikkakunnallaan, Hausjärvellä. Palkintolautakunta arvosti yrityksen keskittymistä erikoisosaamista vaativalle toimialle. “Sami Vanne on kehittänyt yrityksestään laatutietoisia rakennusalan yrityksiä hyvin palvelevan osaajan, jonka kilpailukyky muurauspalveluiden tuottajana on laadukasta luokkaa.”